به نام خدا
1-   ماهيت شغل (  job nature ) : آجيلي
-         افراد در اين شغل چه كارهايي انجام مي دهند . ( تعريف شغل) فرآوري خشكبار و فروش آن
-         چه ابزارها و و وسايلي براي انجام كار مورد نياز است: اجاق – شوركن – غربال – ترازو
-         سيستم نظارت بر انجام كار چگونه انجام مي شود؟ ( نظارت مستقيم ، غير مستقيم ، خودنظارتي ) خود نظارتي 
2-   محيط كار ( job environment ) 
-         فضاي فيزيكي شغل توصيف شود : سنگين
-         ساعات كار : تمام وقت
-         خطرات احتمالي آسيب ديدگي در كار : ديسك كمر
-         ثابت بودن يا نياز به تحرك و جابجايي در شغل : ثابت بودن
-         ساكت بودن محيط شغلي يا پر سر و صدا بودن محيط: ساكت بودن
-         سر و كار با ديگران است يا با وسايل و ابزار : با ديگران
3-   مدارك تحصيلي و آموزش هاي لازم براي شروع اين شغل چيست؟ تجربه كار
-         حداقل مدرك تحصيلي و رشته تحصيلي مرتبط : همه مقاطع و رشته هاي تحصيلي
-         مدت زمان دوره آموزشي براي آماده شدن در شغل :  10 سال
-         نوع آموزش لازم : آموزش اين كار حضوري است.
4-   چه چيزي باعث شده است اين شغل مختص منطقه شما باشد؟ چون در منطقه ما وسايل خشكبار زياد است.
5-   گزينه هاي استخدامي شغل چيست؟ این شغل در چه سازمانها ، موسسات ویا شرکت هایی اعم از خصوصی و دولتی کاربرد دارد؟ ميتوان شاگرد استخدام كرد كاربرد شركتي ندارد.
6-   چشم انداز آینده این شغل چگونه است؟ يكنواخت
7-   حقوق و مزایای این شغل چگونه است ؟ حقوق ماهانه است یا هفتگی؟ تسهیلات و مزایای شغل مانند تسهیلات خرید مسکن ، خودرو ، عیدی و پاداش ، بن چقدر است یا... ؟ در آمد از محل سود ناشي از فروش محصولات مي باشد.
8-   توانایی ها و مهارتهای لازم برای انجام این شغل چیست؟
-         توانايي هنري: بسته بندي آجيل چهارشنبه سوري
-         توانايي رياضي : براي حساب كردن
-         توانايي ارتباطي : برقراري ارتباط مناسب با مشتري
9-     کدامیک از شخصیت های زیر در این شغل موفق تر است؟
-         شخصیت اجتماعی : افرادی که روابط عمومی بالایی دارند و از بودن در محیطهای اجتماعی و کمک کردن به دیگران لذت می برند
10-                       ارزش هاي لازم براي انجام اين شغل چيست؟
-         آزادی عمل : اختیار کار در دست خود فرد بوده و کسی نیست به وی امر و نهی کند
 
 
 
 
			
			برچسبها: